Korkmaz'a şikayet yağmuru

Korkmaz

Bağlarbaşı Mahallesi'nde camii açılışına katılan Belediye Başkanı Veli Korkmaz vatandaşın sitemi ile karşılaştı. 10 yıldır bir kez dahi temizlenmeyen derenin yanı sıra toprak yol bulunan mahallede ikamet eden astım hastası Mehmet İnci Veli Korkmaz'a serze

ASTIM HASTASIYIM BAŞKANIM

Atatürk Bulvarı’nın 1 kilometre ilerisinde başlayan trajedi toprak yol nedeniyle toz ile boğuşan mahallelinin dramını içeriyor. Her araç geçtiğinde evlerinin toz duman olduğunu belirten mahalleliler bunu artık kabullendiklerini, ancak içerisinde birçok mikrop barındıran ve 10 yıldır bir kez dahi temizlenmeyen derenin bir an önce temizlenmesini istiyorlar. Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın 10 yıldır ilk defa mahallelerine geldiğini belirten mahalleliler camii açılışını fırsat bilerek taleplerini ilk kez yüz yüze iletme şansı bulduklarını söylediler.

ENGELLİ VATANDAŞIN DRAMI

Astım hastası olduğu için tozdan herkesten fazla etkilenen Mehmet İnci, hiçbir bakım onarım yapılmayan yolların çakıl taşına bile hasret kaldığını söyledi. Gece ve gündüz her araç geçtiğinde evlerinin toz ile dolduğunu belirten İnci, yazın sıcak günlerinde camlarını dahi açamadıklarının altını çizdi. İnci kış mevsiminde ise toprak olan yolun en ufak bir yağışta yerini çamura bıraktığını, bunun da kendileri için yine dezavantaj olduğunu söyledi. Engelli bir vatandaş ise dağ yoluna benzettiği mahalle yolundan aracı ile geçemediğini Belediye Başkanı Korkmaz’a bizzat iletti. 



ebru ebru
26.09.2013 18:57:59
yazık kırıkkaleme 2013 yılında diğer belediyeler teknoloji ve hizmetle ugrasırken biz hala toprak yol, toz, içilebilir sağlıklı su, ulaşımla uğraşıyoruz ve makamda belediye başkanıyım diye oturan basiretsiz bir belediye başkanı var duyuyormu acaba :/

metoikos
29.09.2013 12:04:48
yıl olmuş 2013 diğer illerin köylerine bile asvalt atılacak bir ilin ortasında hala toprak yol var çok enteresan bu kadar da paranın nerelere gittiği belli edilmez ki. İnşallah Hurşit abi bu sene aday olur ve Kırıkka`le böyle insanlardan kurtulur.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız